Broodservice

Even voorstellen

Ik ben Richard Paauwe, woonachtig in Wierden.
Sinds 2014 bezorg ik brood en banket aan huis of op uw bedrijf in Wierden, Rijssen, Enter, Goor, Delden, Hengelo(zuid) en Enschede, Almelo, Heino, Laag Zuthem, Lemelerveld en Luttenberg.
Ik ben er van overtuigd dat de meeste mensen het liefst het brood van een warme bakker willen eten. Zeker in een tijd dat mensen willen weten wat ze eten, hoe het gemaakt wordt , wat er in zit en waar het vandaan komt.
Zo wil ik er voor zorgen dat iedereen heel gemakkelijk brood direct en vers uit de ambachtelijke bakkerij kan krijgen. Door de bestelling bij mij te plaatsen en vers vanuit de bakkerij bij U aan de deur te leveren, voorkom ik de vervelende problemen zoals het wachten in een rij of dat uw favoriete brood niet meer voor handen is.
Doordat ik scherp inkoop, geen kosten voor een winkel heb en aan het eind van de dag ook geen bederf heb, kan ik het ovenverse brood tegen een zeer scherpe prijs bij U aan huis bezorgen. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

Bedrijfsbus Richard Broodbezorging
Logo bakkerij Nollen

Brood van Bakkerij Nollen

Mijn brood en gebak betrek ik van bakkerij Nollen uit Hengevelde. Bakkerij Nollen werkt al 100 jaar alleen met de beste grondstoffen, hetgeen garant staat voor de lekkerste verse ambachtelijke producten.

Lees meer over bakkerij Nollen.

Bekijk de prijzen van bakkerij Nollen en het aanbod.

Bekijk de ingrediënten van de diverse broodsoorten die wij bezorgen.

 

Bakkerij Nollen smaak van pure ambacht

Bezorging en wijzigingen:

De bezorging gaat als volgt:

U krijgt uw brood, eenmaal of meerder keren per week.  Deze dag wordt met u afgestemd. De bestelling is wekelijks terugkerend, tenzij anders afgesproken.

De bestelling kunt u te allen tijde annuleren of wijzigen, dit kan tot een dag voor de levering vóór 12.00 uur. Deze wijzigingen kunnen per telefoon, sms, what’s app of per mail worden doorgegeven.

Mocht u niet thuis zijn, geen probleem. Dan overleggen we samen waar het brood zal worden achter gelaten (het liefst uit de zon en droog).

Mocht u gebak bestellen, dit zal aan iemand persoonlijk overhandigd dienen te worden!!

Hoe kunt u bestellen:

Uw bestelling kan op de volgende manieren doorgegeven worden:

Betaling:

Uw betaling kan contant of via een factuur. Bij contant betaalt u mij direct of laat het op een afgesproken plek achter.
Mocht u kiezen voor een factuur, dan zal ik die aan het eind van de maand via de mail naar u toe sturen. Deze kan dan via de bank betaald worden.